Dödsbo Stockholm

Värdering - Uppköp - Tömning - Städning

Anlita oss för heltäckande service inom hantering av dödsbon i Stockholm

MNN Recycling erbjuder fullservice inom hantering av dödsbonvärdering, försäljning, tömning, städning m.m. Vi erbjuder en helhetslösning inom dödsbohantering som förutom att ta hand om allt det praktiska även tar hänsyn till dina känslor, minnen och behov.

  • Kostnadsfritt hembesök: Vi kommer till dig för att förstå dina behov och önskemål.
  • Värdering och uppköp: Med vår expertis säkerställer vi att du får en rättvis värdering av dödsboet.
  • Bortforsling: Vi hanterar transporten av föremål med största omsorg.
  • Återbruk: Vi strävar efter att ge föremål ett nytt liv genom donationer till dem som behöver det mest.
  • Återvinning: Vi tar miljöansvar och ser till att föremål som inte kan återanvändas återvinns på ett hållbart sätt.
  • Städ: Efter tömning ser vi till att bostaden är ren och redo för nästa steg.

 

Hör av dig till oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar dig och dina behov. 

Varför ska man välja MNN Recycling för tömning av dödsbo?

För oss är varje dödsbo unikt och förtjänar en skräddarsydd lösning. Med vår skriftliga nöjdhetsgaranti i offerten kan du vara säker på att vi alltid strävar efter högsta kvalitet i vårt arbete. Vår över 10-åriga erfarenhet i branschen garanterar att vi hanterar varje dödsbo med den respekt och professionalism det förtjänar. Vi är inte bara en tjänsteleverantör; vi är en partner som står vid din sida genom hela processen.

Dödsbo Stockholm - En helhetslösning med omtanke och transparens

Att hantera ett dödsbo kan vara en av de mest emotionellt utmanande uppgifterna man står inför. Det handlar inte bara om saker, utan om minnen och känslor. Vi på MNN Recycling förstår detta och erbjuder en smidig, transparent och empatisk lösning.

Efter ett kostnadsfritt hembesök, där vi tillsammans går igenom dina specifika behov, presenterar vi en tydlig offert. Denna offert inkluderar ett fast pris för värdering, försäljning av secondhand-föremål, tömning och städning. Inga dolda avgifter, inga överraskningar.

När offerten är godkänd, kan vi antingen träffas vid bostaden eller så kan du överlämna nycklarna till oss med full trygghet, tack vare vår nyckelkvittens. När arbetet är klart, returnerar vi nycklarna enligt dina önskemål.

Ditt förtroende är vår prioritet. Vi är specialiserade på dödsbohantering i Stockholm, Norrtälje, Uppsala, Enköping och Västerås. 

Dödsbo Stockholm

Vad våra kunder säger om oss

Lena Stoor
Lena Stoor
2024-06-26
Mycket trevliga. Snabb hjälp och bra utfört.
Sture & Eivor Bergman
Sture & Eivor Bergman
2024-06-24
Ypperlig cervic och trevliga personer !
Jan M
Jan M
2024-06-11
MMN Recycling är ett perfekt företag om du behöver hjälp med att rensa undan saker. Det behövde jag. Vänliga, flexibla och tillmötesgående!
Helen Nilsson
Helen Nilsson
2024-05-13
Från första mötet till dess att vårt hus var tömt och städat har det varit en fröjd att arbeta med Parsoa på MNN. Hans bemötande och sättet att arbeta och omsorg att hålla kontakt med mig, kollat upp att vi varit överens om hur och vad saker ska göras. Det har varit tryggt att få hjälp av MNN - kan verkligen rekommendera dom.
Lotta Ek
Lotta Ek
2024-03-18
Tack för snabb och supersmidig service!
Ann-Kathrin Oivanen (Anki)
Ann-Kathrin Oivanen (Anki)
2024-03-10
Ett stort tack till MNN Recycling AB för all hjälp med tömning av vårat förråd samt bortforsling av 250kg metallskrot mm.Vi är jättenöjda.och kan varmt rekommendera MNN Recycling.
Margit Kisch
Margit Kisch
2024-03-06
Fin och lyhörd service till ett bra pris. Lätta att komma i kontakt med och att boka tid. Jag kan varmt rekommendera Mnn Recycling.
Yngve Johansson
Yngve Johansson
2024-01-25
Trevligt bemötande. Jätte nöjd med arbetet Tömning och städning utfördes snabbt och till vår fulla belåtenhet.

Steg för steg - Vår helhetslösning för dödsbohantering:

1

Hembesök & offert

Kontaka oss för ett kostnadsfritt hembesök

2

Uppköp & tömning

Ett fast belopp för värderingen samt tömning tillämpas, och om kostnaden för tömningen är lägre än det fasta beloppet, erhåller du återbetalning.

3

Städ & återlämning av nycklar

Vi utför städ om så önskas, annars återlämnar vi nycklarna till er.

Kontakta oss

Tömma Dödsbo Stockholm

Att hantera ett dödsbo kan vara emotionellt utmanande. Vårt team av erfarna specialister är här för att stödja dig genom hela processen. Vi erbjuder en omfattande tjänst som täcker allt från sortering till transport, och vi gör det med största respekt och omsorg. Vår prioritet är att göra denna övergång så smidig och stressfri som möjligt för dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.

 

Värdering av Dödsbo Stockholm

Varje dödsbo har sin egen unika historia och värde. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök för att noggrant värdera bohaget. Med vår expertis säkerställer vi att du får en rättvis värdering. Istället för osäkra auktioner ger vi dig ett fast belopp baserat på vår professionella bedömning. Om det belopp vi erbjuder för värderingen överstiger kostnaden för tömningen, återbetalar vi skillnaden. På så sätt kan du känna dig trygg med att det inte tillkommer några dolda avgifter.

Ditt dödsbo kan göra skillnad för andra

Vi tror på kraften i återanvändning och att föremål från ett dödsbo kan få ett nytt liv och hjälpa andra. Därför samarbetar vi aktivt med välgörenhetsorganisationer och kvinnojourer. Vår ambition är att donera så mycket som möjligt till dem som behöver det mest. Innan något doneras, söker vi alltid ditt godkännande, för att respektera dina önskemål och minnen. De föremål som inte kan återanvändas hanteras med omsorg och återvinns enligt branschens bästa praxis, för att minimera miljöpåverkan.

 

Värdering av dödsbo
Dödsbo säljes

Städning av Dödsbo Stockholm

Efter att dödsboet har tömts kan det vara överväldigande att tänka på städningen. Låt oss ta hand om det. Vi erbjuder professionell städning med högsta standard, och vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för att säkerställa att bostaden är i toppskick för framtida visningar. För din sinnesro använder vi endast miljövänliga rengöringsmedel och vi står bakom kvaliteten på vårt arbete med en skriftlig garanti.

 
Dödsbo
Vad innebär ett kostnadsfritt hembesök?

Ett tillfälle för oss att träffa dig, se bohaget och diskutera dina specifika behov och önskemål.

Priset bestäms baserat på en kombination av marknadsvärde, skick och efterfrågan på föremålen i bohaget.

Vi strävar efter att donera så mycket som möjligt till välgörenhetsorganisationer och kvinnojourer. Föremål som inte kan doneras återvinns på ett miljövänligt sätt.

Tidsramen varierar beroende på bohagets storlek och komplexitet, men vi strävar alltid efter att arbeta effektivt och noggrant.

Vi hanterar främst dödsbon i Stockholm, Norrtälje, Uppsala, Enköping och Västerås.

Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer och använder miljövänliga rengöringsmedel i den mån det går för att säkerställa att bostaden är i toppskick.

Vår nöjdhetsgaranti innebär att om du inte är nöjd med någon del av vår tjänst, kommer vi att åtgärda problemet utan extra kostnad.

Vi hanterar alla föremål med största respekt och omsorg. Om det finns särskilt känsliga föremål eller minnen, diskuterar vi bästa tillvägagångssättet med dig.

Vi respekterar dina önskemål och ser till att de föremål du vill behålla separeras och hanteras enligt dina instruktioner.

Vi tar miljöansvar på allvar och följer branschens bästa praxis för återvinning. Vi strävar efter att minimera avfall och maximera återanvändning.

Priset för att tömma ett Dödsbo Stockholm varierar beroende på bohagets storlek, komplexitet och specifika tjänster som krävs. Vi strävar efter att erbjuda en transparent prissättning som speglar den höga kvaliteten på våra tjänster. För att ge dig en exakt uppskattning erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina specifika behov och ge dig en skräddarsydd offert. Vår offert kommer att inkludera alla kostnader, från värdering till tömning och städning, så att du kan känna dig trygg utan risk för dolda avgifter.

Ett dödsbo uppstår när någon avlider och lämnar efter sig tillgångar och skulder. Tillgångarna kan vara allt från möbler till bankkonton och fastigheter. Skulder kan vara exempelvis lån, hyror och räkningar som personen inte hann betala.

Enligt svensk lag så är det närmsta anhöriga som har ansvar för att ta hand om och fördela tillgångar och skulder efter en persons bortgång. Om det inte finns några närmaste anhöriga eller om de inte vill/kan ta ansvar, så kan en advokat eller bouppteckningsman utses av tingsrätten för att hantera dödsboet.

Det första steget är att gå igenom och dokumentera alla tillgångar som ingår i dödsboet. Detta görs genom en bouppteckning. Sedan måste tillgångarna säljas eller fördelas på något annat sätt, beroende på vad som står i personens eventuella  testamente.

Nyttiga resurser och vidare läsning

Expertinsikter : Vår Blogg om Dödsbohantering

https://mnnrecycling.se/blogg/  

Officiell Information: Skatteverkets Riktlinjer för Dödsbo

https://www.skatteverket.se/

Dödsbo Stockholm – bra att tänka på

  • Se till att dokumentera allt du gör och alla utgifter du har i samband med tömningen av dödsboet.
  • Om det finns många tillgångar att sälja, kan det vara en god idé att ta hjälp av en auktoriserad bohagsexpert för värdering och försäljning av dessa.
  • Om du är osäker på hur du ska hantera ett specifikt tillgång, som exempelvis en bostad, så kan det vara en god idé att rådfråga en advokat.
  • Tänk på eventuella levande djur som ingår i dödsboet och se till att de får ett lämpligt nytt hem eller omplaceras.

Försäljning av dödsbo på auktion

Hur går en försäljning av ett dödsbo i Stockholm normalt till? Delägare i dödsboet börjar med att ringa ett auktionshus eller en värderingsman för att genomföra en hemvärdering. Värderingsmannen ger ett ungefärligt värde på föremålen. Vissa saker kan behöva undersökas närmare och då kan värderingsmannen ta bilder och återkomma senare. 

I de fall värderingen är avsedd för en bouppteckning återkommer värderingsmannen inom kort med en signerad bouppteckningsvärdering att addera till bouppteckningen. Är det en värdering med siktet på en auktion kommer ni överens om priser och kan om ni vill boka transport till auktionshuset där dödsboet ska säljas.