Om oss

Om oss

Så vilka är vi egentligen? Vi är ett familjeägt företag med en passion för att göra skillnad. Med flera års erfarenhet inom branschen säkerställer vi att du som kund får en trygg aktör som samarbetspartner. Redan i unga dagar började vi arbeta med människor och lärde oss vikten av att erbjuda enastående service. Det var ett första steg mot vår gemensamma resa som skulle omfatta städning och dödsbotömningar.

Vi gick sedan vidare och började arbeta inom städ och dödsbotömningar.

På våra tidigare arbetsplatser har vi fått insikt i både de positiva och negativa aspekterna av branschen. Det har gett oss en klar förståelse för vad som behöver förbättras. Därför bestämde vi oss för att samla våra kunskaper och skapa något som inte bara underlättar för privatpersoner och företag utan också har en positiv miljöpåverkan. Resultatet av vår strävan är MNN Recycling.

Varför valde vi detta namn, undrar du? För oss representerar ”MNN” framtiden – våra tre barn, som vi vill ge en chans till en bättre miljö att växa upp i. Vi drivs av önskan att lösa problem och att vara en del av en mer hållbar framtid. Vi har hoppat på tåget mot en positivare miljö och vi tar dig gärna med på resan.

Så, vad kan du förvänta dig när du väljer oss som din partner?

Först och främst kan du förvänta dig ett team av glada och serviceinriktade medarbetare som brinner för det de gör.  Vi levererar premiumservice från start till slut, samtidigt som vi håller våra priser konkurrenskraftiga. Vi är inte främmande för att anpassa oss efter dina behov, och vårt mål är att när vi är klara med vårt arbete ska du känna att du har gjort både miljön och din plånbok en tjänst. 

Det är viktigt att förstå att vi inte bara är ett företag som erbjuder tjänster.

Vi är en del av en större vision, en vision om en grönare och mer hållbar framtid. Vi är dedikerade till att minska vår påverkan på miljön och att bidra till en positiv förändring i samhället. Vi strävar efter att vara en förebild när det kommer till miljövänligt företagande.

Vi inser att miljösektorn har mycket utrymme för förbättringar, och vi är här för att vara en del av lösningen. Genom att erbjuda hållbara tjänster och använda oss av hållbara produkter, genom att minska avfall och genom att vara en källa till inspiration för andra, arbetar vi mot en framtid där varje individ och företag tar ansvar för planeten vi delar.

Så, när du väljer MNN Recycling, väljer du inte bara avfallsproducent. Du väljer att vara en del av en större rörelse mot en mer hållbar värld. Vi är redo att hjälpa dig, att lyssna på dina behov och att tillsammans skapa en bättre framtid. Tillsammans kan vi göra skillnad. Tack för att du är med oss på denna spännande resa mot en grönare framtid

Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete:

 https://mnnrecycling.se/hallbarhet/