Dödsbo uppköpare – vi köper upp dödsbon till bra pris

Tömning – Återvinning – Städning

MNN Recycling – erfarna uppköpare av dödsbon

Att ta hand om ett dödsbo är en tung och ansträngande uppgift – både fysiskt och emotionellt. På MNN Recycling vet vi detta och är beredda att hjälpa till i en ansträngande tid. Hos oss får du hjälp med allt som rör dödsboet, från tömning och städning till försäljning.

Vi köper upp dödsbon och erbjuder en smidig, transparent och empatisk lösning.
Som erfaren uppköpare av dödsbon vet vi precis hur vi ska hantera varje steg i processen från det första mötet till städning av dödsboet.

Välkommen att kontakta oss på så köper vi upp ditt dödsbo och hjälper dig i en känslomässigt svår period.

Vad våra kunder säger om oss

Lena Stoor
Lena Stoor
2024-06-26
Mycket trevliga. Snabb hjälp och bra utfört.
Sture & Eivor Bergman
Sture & Eivor Bergman
2024-06-24
Ypperlig cervic och trevliga personer !
Jan M
Jan M
2024-06-11
MMN Recycling är ett perfekt företag om du behöver hjälp med att rensa undan saker. Det behövde jag. Vänliga, flexibla och tillmötesgående!
Helen Nilsson
Helen Nilsson
2024-05-13
Från första mötet till dess att vårt hus var tömt och städat har det varit en fröjd att arbeta med Parsoa på MNN. Hans bemötande och sättet att arbeta och omsorg att hålla kontakt med mig, kollat upp att vi varit överens om hur och vad saker ska göras. Det har varit tryggt att få hjälp av MNN - kan verkligen rekommendera dom.
Lotta Ek
Lotta Ek
2024-03-18
Tack för snabb och supersmidig service!
Ann-Kathrin Oivanen (Anki)
Ann-Kathrin Oivanen (Anki)
2024-03-10
Ett stort tack till MNN Recycling AB för all hjälp med tömning av vårat förråd samt bortforsling av 250kg metallskrot mm.Vi är jättenöjda.och kan varmt rekommendera MNN Recycling.
Margit Kisch
Margit Kisch
2024-03-06
Fin och lyhörd service till ett bra pris. Lätta att komma i kontakt med och att boka tid. Jag kan varmt rekommendera Mnn Recycling.
Yngve Johansson
Yngve Johansson
2024-01-25
Trevligt bemötande. Jätte nöjd med arbetet Tömning och städning utfördes snabbt och till vår fulla belåtenhet.
Kontakta oss

Vi köper upp dödsbon

När ett dödsbo ska hanteras handlar det inte bara om att ta hand om den avlidnes saker, det är även massor av känslor och minnen inblandade, och många viljor i familjen som ska samsas. Vi har full förståelse för detta och kan erbjuda en smidig, öppen och medmänsklig lösning vid uppköp av dödsbo.

Vi inleder med ett kostnadsfritt hembesök, där vi tillsammans går igenom dina behov och önskemål. När vi har skaffat oss en bra bild av vad som önskas presenterar vi en detaljerad och tydlig offert som inkluderar ett fast pris för värdering, försäljning av second hand-föremål samt tömning och städning. I vår offert är allt tydligt och klart, du kommer inte att drabbas av några dolda avgifter eller andra överraskningar.

När du har godkänt offerten kan du lämna över nycklarna till oss. De returneras när arbetet är klart helt enligt dina önskemål.

Fördelar med att låta oss köpa upp ditt dödsbo

  • Effektivitet. Genom att låta oss köpa upp hela dödsboet slipper du som ansvarig spendera tid och energi på att sälja alla tillgångar separat.
  • Snabbare process. Genom att låta ett företag köpa upp hela dödsboet kan processen bli betydligt snabbare och smidigare.
  • Expertis. Vi har gedigen erfarenhet av branschen och kan ge råd kring värdering av tillgångar och hela processen.
  • Mindre stress. Att hantera ett dödsbo kan innebära en stor känslomässig och logistisk stress. Vi kan avlasta dig.
  • Ekonomiskt fördelaktigt. Vi har goda kunskaper och kan erbjuda ett pris som är mer förmånligt än vad du skulle få vid en eventuell separat försäljning.

Specialister på hantering av dödsbon

MNN Recycling är ett serviceinriktat återvinningsföretag som är specialiserat på att vara dödsbouppköpare. Vi köper, hanterar och avvecklar dödsbon. Det spelar ingen roll om dödsboet är stort eller litet – vi köper, tömmer, forslar bort, återvinner och slutstädar. Vi köper upp dödsbon till marknadsmässiga priser och med stor empati i en svår stund.

När vi köper upp dödsbon arbetar vi på det här sättet: när ni har gått igenom dödsboet och tagit med er vad ni vill ha bokar vi in en tid för en kostnadsfri värdering. Vi presenterar här även kostnaden för städningen, ett fast pris för tömning och flyttstädning.

När detta är klart får ni en offert för dödsboet, om ni accepterar vårt bud så kan vi inom kort inleda själva klart. När det är färdigt bokar vi tid för ett godkännande.

Dödsbo Stockholm

Dödsbo uppköpare – vi erbjuder en helhetstjänst

När vi köper upp dödsbon utför vi alla tjänster i ett smidigt paket – bortforsling, återvinning, flyttstädning med mera. Bland våra uppdragsgivare finns anhöriga, god man, mäklare, begravningsbyråer, jurister med mera. Självklart har vi kvalitetsgaranti på alla våra uppdrag.

Om den nya hyresgästen eller fastighetsägaren inte är nöjd med städningen så kommer vi så fort som möjligt tillbaka för att åtgärda bristerna. Alla sopor från det uppköpta dödsboet sorteras noga och transporteras för avfallshantering. Så mycket som möjligt återvinns och återbrukas.


Om så önskas så kan vi köpa upp delar eller enstaka föremål från dödsboet – vi tar fram en plan som passar just dig.

Vi blir din hjälpande hand

Vi har stor kunskap och erfarenhet när det handlar om att hantera dödsbon efter lång tid i branschen. Vi vet att uppdraget kräver ett respektfullt och empatiskt utförande. När vi köper dödsbon blir vi en hjälpande hand – och du slipper de mellanhänder som många uppköpare av dödsbon måste anlita. Vi utför hela tjänsten själva. Du behöver inte packa saker i lådor och sopsäckar, vi gör det och källsorterar på plats i hemmet.

Vi är erfarna dödsbouppköpare – om du låter oss köpa dödsbo så kan du vara trygg i att du är i goda händer!

Vad betyder det att köpa upp ett dödsbo?

När någon köper upp ett dödsbo innebär det att ett företag eller en privatperson går in och tar över ansvaret för att hantera och fördela tillgångarna och skulderna som ingår i dödsboet. Detta är ofta en effektiv lösning om du vill slippa konflikter och problem som ofta uppstår när arvingarna ska dela på tillgångarna i ett dödsbo.

Genom att sälja dödsboet till en köpare kan man undvika långa och komplicerade processer som annars kan ta månader eller till och med år att lösa.

Värdering av dödsbo
Dödsbo säljes

Varför ska man överväga ett dödsbouppköp?

Förutom att det är en bra lösning för att undvika arvstvister och bråk kan det också vara fördelaktig för plånboken. Genom att sälja dödsboet till en köpare kan man få snabbt och garanterat belopp istället för att vänta på försäljning av tillgångar och fördelning av totalsumman mellan flera arvingar.

Det kan även vara en lättnad för de anhöriga att slippa hantera alla praktiska och känslomässiga uppgifter som ett dödsbo innebär. Genom att sälja det till en professionell köpare som oss kan du låta våra experter sköta allt från försäljning av tillgångar till kontakter med myndigheter och bank.

uppköpare dödsbo - köper upp dödsbo

Vem är lämplig som uppköpare av ett dödsbo?

Det finns många olika företag och privatpersoner som specialiserat sig på att köpa upp dödsbon. Det är viktigt att välja en pålitlig och erfaren köpare som kan erbjuda ett rimligt pris för dödsboet. Därför rekommenderar vi att du anlitar oss för att köpa upp ett dödsbo.

Väljer du MNN Recycling för uppköp av dödsbo är vi redo att hjälpa dig, att lyssna på dina behov och att tillsammans skapa en bättre framtid.

Vid sidan av våra tjänster för dödsbon erbjuder vi även bortforsling av grovavfall och sekretessavfall .