MNN Recycling - Dödsbo Stockholm

Dödsbon säljes

Vi köper till ett bra pris

Dödsbon säljes – vi hjälper till i en svår stund

Att ta hand om ett dödsbo kan vara besvärligt och tungt i en redan svår period i livet. Då är det skönt med professionell hjälp – vi på MNN Recycling ser till att allt utförs på rätt sätt och att dödsboet tas omhand på bästa sätt.

Ett dödsbo kan innehålla mängder av föremål av både högre och lägre värde. Vissa saker har ett affektionsvärde och är sådant ni vill behålla, men det finns alltid en hel del föremål som ingen är intresserad av att ta hand om.

Vad våra kunder säger om oss

Yngve Johansson
Yngve Johansson
2024-01-25
Trevligt bemötande. Jätte nöjd med arbetet Tömning och städning utfördes snabbt och till vår fulla belåtenhet.
Kaj Ihr
Kaj Ihr
2024-01-22
Vi är jättenöjda med den hjälp vi fick med att rensa ut och städa lägenheten efter min brors bortgång
Roger Paulsson
Roger Paulsson
2024-01-22
Funkade väldigt bra och smidigt. Mycket nöjd med städningen. Bra service.
Stefan Törnqvist
Stefan Törnqvist
2024-01-08
Jag ger MNN Recycling högsta betyg. Otroligt snälla, trevliga, hjälpsamma och professionella! Behöver du av olika skäl tömma en lägenhet, kontakta Angelica på MNN Recycling så hjälper hon dig vidare!
Dagny Eliasson
Dagny Eliasson
2023-12-30
Allt som utlovades blev gjort på ett utomordentligt sätt.
Inger Krona
Inger Krona
2023-12-21
Vi är mycket nöjda med arbetet grabbarna utförde: mycket effektiva och trevliga. Vi kan varmt rekommendera andra att anlita R.ecycling.
Jessica König
Jessica König
2023-11-24
Snabba, proffsiga och mycket trevliga. Personlig kontakt med hela teamet och offert som stämde med slutpriset. Vi är supernöjda!
Elisabeth Gustafsson
Elisabeth Gustafsson
2023-11-13
Mycket trevlig personal, och snabba , väldigt smidiga gjorde det mycket bra 👍👍👍
Max Eriksson
Max Eriksson
2023-11-08
Tack snälla MNN Resycling för eran professionalism och snabba svar,
Kontakta oss
Hitta till oss
Öppettider

Dödsbon säljes – vår helhetslösning steg för steg

När vi köper ett dödsbo arbetar vi noggrant och med effektivitet i fokus, utan att någonsin glömma empatin och förståelsen i en svår tid. Så här arbetar vi när du vill sälja dödsbo till oss.

  • Kostnadsfritt hembesök och offert. Kontakta oss så kommer vi hem till dig, pratar igenom situationen och inspekterar bostaden. Därefter ger vi dig en tydlig och detaljerad offert.
  • Uppköp och tömning. Vi erbjuder fast pris för både värdering och tömning.
  • Slutförande. När vi har tömt och städat bohaget återlämnar vi nycklarna och uppdraget är slutfört.

De flesta dödsbon ger ett överskott

Många tror att det bara är dödsbon med värdefulla antikviteter som kan säljas för några pengar att tala om. Det är inte sant – nästan alla dödsbon innehåller saker av värde som kan säljas med vinst. Vi är experter på “dödsbo säljes” – tveka inte att kontakta oss för att begära en offert. Vi kan göra en objektiv värdering av alla dödsbon som säljes – vi hittar nästan alltid saker av värde.

Vi behandlar varje dödsbo med samma respekt. Med gedigen erfarenhet och fingertoppskänsla ger vi dig personlig service när dödsboet ska säljas. Du kan anlita oss med fullt förtroende.

Dödsbon säljes – fördelar att ta hjälp av oss

  • Effektivitet: Vi tar hand om allting från början till slut, vilket sparar dig för mycket tid och energi när du vill sälja dödsbo.
  • Expertis: Vi har bred kunskap och erfarenhet inom området. Vi kan ge dig råd och vägledning kring hur du på bästa sätt avvecklar bohaget eller dödsboet, samt hjälpa till med värdering och försäljning.
  • Ökad möjlighet att hitta köpare: Vi har ett brett nätverk och goda kontakter inom branschen, vilket kan hjälpa till att hitta rätt köpare för dina föremål.
  • Mindre stress och ansvar: Genom att anlita oss kan du minska på stressen och det ansvar som kommer med att hantera allting själv.
Dödsbo Stockholm

Värdering och kostnadsförslag

Dödsbon säljes – välkommen att kontakta oss för värdering av ett dödsbo. Det finns oftast något av värde och de flesta dödsbon ger ett överskott. Dessutom är värderingen viktig för att arvskiftet ska bli korrekt och rättvist.

När värderingen är slutförd ger vi dig ett kostnadsförslag på dödsboet, i de flesta fall blir det ett överskott till dödsboet. Det finns även fall där släktingar redan tagit om delar av dödsboet, vilket gör att värdet sjunker. Men i de allra flesta fall kommer försäljningen av dödsboet att täcka kostnaden för tömningen.

Dödsbon säljes – så går vi tillväga

Vi tar hand om försäljning av dödsbo och bohag – antingen köper vi hela dödsboet eller så säljer vi delar av det för din räkning.

Vi hjälper givetvis även till med tömning och bortforsling av bohag. När dödsboet väl är tömt och bostaden ska gå vidare till en ny ägare eller säljas måste det städas ordentligt. Vi kan givetvis hjälpa dig med en noggrann flyttstädning av dödsbo. Vi ser till att bostaden blir helt ren, från golv till tak!

Välkommen att kontakta oss på MNN Recycling när du önskar sälja dödsbo.

Dödsbon säljes