MNN Recycling – ett företag som köper bohag

Låt oss köpa ditt bohag

Vi köper ditt bohag till ett bra pris

Välkommen till MNN Recycling – ett väletablerat företag som köper loss hela bohag efter dödsbon eller liknande. Att hantera ett dödsbo är ofta ofta en emotionellt utmanande uppgift, det vet vi av erfarenhet. När vi köper ett bohag erbjuder vi en smidig, transparent och empatisk lösning, där vi tar hand om allt från första mötet till flyttstädningen.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att sälja av ditt bohag till en pålitlig och erfaren partner. Vi återkommer snarast för att boka in ett hembesök eller för att få mer information.

Vad våra kunder säger om oss

Lena Stoor
Lena Stoor
2024-06-26
Mycket trevliga. Snabb hjälp och bra utfört.
Sture & Eivor Bergman
Sture & Eivor Bergman
2024-06-24
Ypperlig cervic och trevliga personer !
Jan M
Jan M
2024-06-11
MMN Recycling är ett perfekt företag om du behöver hjälp med att rensa undan saker. Det behövde jag. Vänliga, flexibla och tillmötesgående!
Helen Nilsson
Helen Nilsson
2024-05-13
Från första mötet till dess att vårt hus var tömt och städat har det varit en fröjd att arbeta med Parsoa på MNN. Hans bemötande och sättet att arbeta och omsorg att hålla kontakt med mig, kollat upp att vi varit överens om hur och vad saker ska göras. Det har varit tryggt att få hjälp av MNN - kan verkligen rekommendera dom.
Lotta Ek
Lotta Ek
2024-03-18
Tack för snabb och supersmidig service!
Ann-Kathrin Oivanen (Anki)
Ann-Kathrin Oivanen (Anki)
2024-03-10
Ett stort tack till MNN Recycling AB för all hjälp med tömning av vårat förråd samt bortforsling av 250kg metallskrot mm.Vi är jättenöjda.och kan varmt rekommendera MNN Recycling.
Margit Kisch
Margit Kisch
2024-03-06
Fin och lyhörd service till ett bra pris. Lätta att komma i kontakt med och att boka tid. Jag kan varmt rekommendera Mnn Recycling.
Yngve Johansson
Yngve Johansson
2024-01-25
Trevligt bemötande. Jätte nöjd med arbetet Tömning och städning utfördes snabbt och till vår fulla belåtenhet.
Kontakta oss

En ledande aktör inom köp av bohag

MNN Recycling tillhör marknadsledarna bland företag som köper bohag. Förutom att köpa och forsla bort bohag/dödsbon hjälper vi även till med bouppteckning, värdering, arvskifte och flyttstädning av bostaden.

När du kontaktar oss får du en fri värdering och en skriftlig offert som du i lugn och ro kan ta ställning till. Hantering av dödsbon sker ofta under en mycket känslomässig period, därför är vi alltid måna om att bemöta våra kunder med respekt och värdighet. Våra medarbetare är erfarna och servicemedvetna och arbetar alltid professionellt och utan att störa i onödan.

Kostnadsfritt hembesök

När vi köper ett bohag inleder vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök. Där går vi tillsammans igenom dina specifika behov och presenterar sedan en tydlig offert. I den finns alla uppgifter du behöver, bland annat ett fast pris för värdering, försäljning av secondhand-föremål, tömning och flyttstädning.

När du anlitar oss för att tömma ett bohag kommer du inte att drabbas av några dolda avgifter och ovälkomna överraskningar.

Efter att du har godkänt offerten sätter vi igång med arbetet att tömma bohaget. Vi kan antingen träffas vid bostaden eller så kan du lämna över nycklarna till oss, tack vare vår trygga och säkra nyckelkvittens. När arbetet är klart så överlämnar vi givetvis nycklarna enligt dina önskemål.

Vi hjälper dig i en svår situation

När en nära anhörig går bort är det ofta svårt att hantera allt som kommer med det. Utöver sorgen måste man också ta hand om den avlidnes tillhörigheter och bohag. Det kan vara en överväldigande uppgift och många väljer då att sälja dödsboet istället för att ta hand om det själva.

Vi är ett professionellt företag som specialiserar sig på att köpa bohag och dödsbo. Vi förstår att det är en känslig och personlig process, och vi arbetar därför med respekt och omsorg.

Vi erbjuder hjälp med att avveckla bohag och dödsbo på ett smidigt sätt. Det innebär att vi köper hela bohaget och tar hand om allt det praktiska. Det kan vara allt från att tömma bostaden, transportera möbler och föremål till vår förvaring och städa efteråt.

Dödsbo Stockholm

Varför välja oss?

  • Vi har lång erfarenhet av att köpa och sälja bohag och dödsbo.
  • Vi har ett brett nätverk och god kunskap om marknaden, vilket gör att vi kan erbjuda rätt pris för dödsboets tillhörigheter.
  • Vi är också snabba och effektiva i vårt arbete.
  • Vi förstår vikten av att få bohaget ur bostaden så snabbt som möjligt och vi kan därför erbjuda en smidig och snabb affär.
  • För oss är det oerhört viktigt att du som kund känner dig nöjd. Vi siktar på att överträffa dina förväntningar oavsett hur uppdraget ser ut, om vi värderar, tömmer, köper, säljer, röjer, städar, sanerar eller bortforslar ditt dödsbo och bohag.
  • Vi anpassar arbetet efter din unika situation och förutsättningar.

Fördelar med att anlita ett företag som köper bohag

  • Tidsbesparing. Genom att anlita ett företag som köper bohag eller dödsbo kan du spara tid och energi genom att låta dem ta hand om allt det praktiska åt dig.
  • Expertis och erfarenhet. Ett företag som är specialister vet hur man ska marknadsföra föremålen på bästa sätt och har den nödvändiga kunskapen om marknadsvärden för att säkerställa en rättvis försäljning.
  • Mindre stress och emotionell belastning. Genom att anlita ett företag som köper bohag eller dödsbo kan du minska stressen och fokusera på andra saker.
  • Bättre pris. Genom att anlita ett företag som köper bohag eller dödsbo kan du ofta få ett bättre pris för dina föremål än om du skulle sälja dem på egen hand.
Värdering av dödsbo
Dödsbo säljes

Kontakta oss redan idag

Vi på MNN Recycling är erfarna inom branschen och kan garantera dig kvalitet och trygghet inom Stockholm vid värdering och uppköp av dödsbo. Vi hjälper er med allt!

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av ett företag som köper bohag! Vi återkommer snarast och hjälper dig genom en svår tid.

företag som köper upp bohag